Yaklaşık 6 yıldır sadece MMO veya mobil platform oyunları oynuyordum ve bu durum beni artık sıkmaya başladı. Şimdiye kadar Skyrim, Crysis serisi, AC 1 ve 2, COD serisini Word At War(dahil değil) oyununa kadar, Tomb Raider 2013, Half-Life 1 ve 2 oyunlarını oynadım. CS:GO, PUBG veya Fortnite gibi FPS oyunlarından fazla hoşlanmıyorum. Hikayesi olan, tek kişi oynayabileceğim RPG turunde, aksiyonu ve macerası bol olan hatta birkacı hack & slash olan oyunlar secmeye calıştım kendim icin. Sectiğim bu oyunları seri olarak ilk oyunundan başlayarak oynayacağım. Daha once oynayan arkadaşlar tecrubeleriyle oyunları yorumlarlar ise sevinirim. Belirttiğim kriterde başka oyunlar da onerebilir veya aşağıda yazmış olduğum oyunların "Oynamana gerek yok" dediğiniz surumlerini belirtebilirsiniz(Orn. Hitman oyun serisinin Codename 47 surumu cok eski bir oyun seni tatmin etmez, hikayeye de bir etkisi yok. gibi..).

Assassin's Creed serisi(1 ve 2. oyun dahil değil) Call Of Duty serisi(Word At War ve sonrası) Devil May Cry HD Collection(1,2,3) Hitman serisi BF serisi Darksiders serisi BioShock serisi Middle-earth serisi Wolfenstein serisi Dishonored serisi L.A. Noire Sniper: Ghost Warrior serisi Batman serisi Aliens vs. Predator Alien: Isolation Dragon Age serisi Mass Effect serisi Far Cry serisi S.T.A.L.K.E.R. serisi Sniper Elite serisi Mafia serisi Borderlands serisi The Witcher serisi Mad Max Dead Island Hellblade: Senua's Sacrifice Metro serisi
Oyun sayısı biraz fazla ama sorun olmaz. İndirimleri takip edip toplayabilirim hepsini yavaş yavaş.