ismek kayıtları ne zaman başlıyor, ismek 2013 kurs kayıt, ismek kayıt 2013

Sevgili melekler, İstanbul Buyukşehir Belediyesi'nin duzenlemiş olduğu İSMEK kurs kayıtları 5 Eylul'de başlıyor. İstanbul genelinde tam 233 merkezde kurs veren İSMEK, branş sayısını da 218'den 250'ye yukseltti.

İSMEK, 2013 - 2014 eğitim ve oğretim doneminde, el sanatlarından bilişime, cocuk gelişiminden muziğe, giyimden yiyecek ve icecek hizmetlerine, 28 alan altındaki 250 branşta, ucretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek.

Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, İSMEK'in www.ismek.org adresli internet sitesinde branşların tanıtıldığı linkleri acarak edinebilecek. İSMEK'te eğitimi verilecek branşlara ilişkin detaylı bilgilere, internet sitesinde yer alan ve kurs merkezlerinden kitapcık olarak edinilebilen branş rehberinden de ulaşılabilecek.

İSMEK'te, Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tuketici Bilimleri, Bahcecilik, Bilişim Teknolojileri, Buro Yonetimi ve Sekreterlik, Cocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Gazetecilik, Giyim Uretim Teknolojileri, Grafik ve Fotoğraf, Guzellik ve Sac Bakım Hizmetleri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Hukuk, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Matbaa, Muhasebe ve Finansman, Muzik ve Gosteri Sanatları, Pazarlama ve Perakende, Radyo-Televizyon, Sağlık, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam, Spor, Yabancı Diller ve Yiyecek İcecek Hizmetleri gibi 28 ana alanda eğitim verilecek.
Genişletmek icin tıkla ...