Gorulduğu gibi minecraft benzeri bir oyun ama cok daha fazlası, oyun beta surum henuz, yaklaşık 2 ay sonra tam surume gececek.

Oyuna başladığımızda diğer survival oyunlar gibi gozukse de oynadıkca ne kadar kapsamlı olduğunu anlıyoruz, misal turunun diğer orneklerinde yemek yediğimizde sadece karnımız doyarken bunda yediğimiz yemeklere gore karbonhidrat kalori vs. almamız gerekiyor dengeli beslenmemiz gerekiyor yani.

Ekolojik bir sistem mevcut yaptığımız her şey bir atık bırakıyor ben şunu yapayım hemen kullanayım derseniz sonuclarına katlanırsınız, mesela demir bir kazma yapacağız fırında demiri kulce yapmamız gerekiyor bundan cıkan dumanlar havayı yakınlarda su varsa suyu kirletiyor kulce oluştuğu zaman demirle birlikte bir suru kul cıkıyor bunları yok edemiyorsunuz bu atıklar icin bir yerler yapmanız duzenli bir gelişim ile ilerlemeniz gerekiyor zira kirlilik artan yerlerde bitkiler yetişmiyor curuyor kurak bir yer oluyor.

Bir cok beceri var bunları araştırıp oğrenmeniz ve geliştirmeniz gerekiyor, ben de hala oynama aşamasındayım ilgisini ceken olursa yazarım ev yapımı da oyle basit değil oda olayları falan var ve daha benim de yapmadığım gormediğim cok şey var.

Eco on Steam