Dun biraz daha detaylarını gorduğumuz Halo hakkında biraz konuşmak isterim. Bungie'den 343 Industries eline gectiğinden beri eski gunlerdeki unune kavuşamayan seri icin acık dunya doğru bir karar mı? Ayrıca halo 5'de yaptıkları sacma bir reklam kampanyası, hikaye ve hikaye anlatımı hatalarını burada da tekrarlayacaklar mı?
Şahsen ben konsolda FPS icin en iyi adımlardan biri olan Halo'nun bu halini gordukce uzuluyorum. Evet şu an herkes konsola FPS yapıyor bunun ozel bir tarafı kalmadı ama hikayesi ve Lore'unu bayıla bayıla takip eden sadece ben olamam. Halo 5'te aniden tanımadığımız bir ekip ve karakter icine daldık ardından 343 "biz bunları cizgi romanda dizide ve romanda tanıttık" diye yaptıkları acıklama beni pek tatmin etmedi. Surprizbozan: Halo 4 Halo 4'te olduğunu gorduğumuz Cortana'yı sırf fan service uğruna tekrar canlandıran ekibin bizi artık yalnız kalmış Masterchief ile onun bu psikolojisini anlatmasını yeğlerdim
. Fakat aniden Locke diye biri cıktı onu avlayacağını soyledi başka arkadaşları cıktı, Masterchief'in yanında da başka Spartanlar vs. şimdi de ana Halo oyunlarından biri olmayan Halo Wars 2'de yeni bir duşman turetip bunu ana oyunun baş kotusu yapmak ne kadar doğru?
Buyurun fikirlerinizi yazın, tartışalım...
Halo Infinite
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Halo Infinite