Merhaba arkadaşlar.

Dun akşam saatlerinde activision Blizzard bir soyleşi gibi bir şey gercekleştirdi. Şirket, yaptıkları işlerin finansal anlamda başarılı olduklarını gosterdi. Durumları cok iyi yani. Neyse konuyu uzatmadan direk giriyorum. Başkan, artık tum merkezlerinin CoD: WZ olacaklarını soyledi. Bunu gorunce cok oldum. Hayatımı CoD'a vermiş birisi olarak WZ hic oynamadım. Hicbir br oyununu oynamadım, cok zaman CoD MP ile gecti hayatım. Rekabetci bir şekilde oynuyordum ve hala da oynuyorum. Yeni cıkan Cold War'da da boyle idi şu an ta ki bu haberi gorene kadar. Bir cok insan artık MP ve Campaign kısımlarının olduğunu ve bundan uzuntu duyduklarını dile getirdiler. Şahsen ben şoktayım hala. CoD artık bir BR oyunu mu olacak yani? Tamam WZ cok guzel cok başarılı bir oyun ama yıllardır kitlesini boyle ceken bir oyunu bir anda cok tutuldu diye değiştirmek ne kadar mantıklı? Evet, bu sene de oyun cıkacakmış onu da soylediler. Ne yazık ki artık o eski hevesim kalmadı bu oyuna. Zamanında multiplayer Prime donemindeyken bize guzel hatıralar bıraktı. Artık onları bile WZ icin entegre olacak şekilde ayarlayacaklar anladığım kadarıyla. Her şey bir yana ulkemizdeki yerel fiyatlandırma olmaması da cabası. Bilmiyorum, artık hayatımda CoD olmayacak sanırım. BF'ye gecme olasılığını da duşundum, BF6 cok iyi olacak diyorlar, bilmiyorum. Duşuncelerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkur ediyorum...