İkinci olarak ise hepimizin bir şekilde beklediği zombi temalı hayatta kalma oyunu Dying Light 2'ye bu oyun nerede peki? Bu oyundan gelen haberler sağlam ama yine cok erteleme aldı. Ha geldi ha gelecek dedik. Ertelendi surekli. Olsun bekleriz dedik şimdi ise bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Bu oyuna ne oldu abi peki? Her şey guzel giderken oyunu bircok kişiye gizliden denettirip cıkışına hazırlarken birden ne oldu da bilinmeyen bir tarihe ertelendi? Bununla ilgili bazı tahminler var tabii ki. Cok buyuk bir kesim oyunun Cyberpunk'ın ertelemeyle kotu cıkmasının doğurduğu sonuclardan korktukları icin oyunu bilinmeyen bir tarihe ertelediğini savunuyor. Bu ne kadar doğru bilemem. Sen oyununu doğru duzgun yapmışsın cıkartmaya hazırlanıyorsun. Sonra Cyberpunk patladı diye bilinmeyen bir tarihe erteliyorsun. Bu biraz duşununce sacma. Ama olabilir de. Bilmiyorum ya kafam cok karıştı. Siz ne duşunuyorsunuz? Nerede bu oyunlar?
Elder Ring ve Dying Light 2 nerede?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Elder Ring ve Dying Light 2 nerede?
-
15-10-2022, 20:29:51Arkadaşlar Dark Souls serisiyle veya from software ile icli dışlı olanlar bilir. 12 Haziran 2019 tarihinde bu adamlar bir trailer gosterdiler. Neydi bu trailer tabii ki hala daha hayvan gibi gelmesini 4 gozle beklediğim elden ring idi. Peki nerede abi bu oyun? Neden traileri 2019 da gosterilmesine rağmen kucuk bilgiler dışında bilgi alamıyoruz? Neden yapımcı bu oyun sanki yokmuş gibi hic bahsetmiyor? Neden tum bilgiler oyunun duyurulduğu tarihte ortaya cıkıyor? Neden hala guncel bir bilgi verilmiyor? Arkadaş oyun dunyasında en cok beklediğim oyunların başında geliyor. Duyurulduğu tarihten beri oynanış videosu ha geldi ha gelecek diye kendimi yedim bitirdim. Ama yok duyurulduğu tarihten beri neredeyse hicbir gorsel hicbir bilgi verilmedi. Verilen bilgiler ise hayvan gibi heyecanlanmama yetiyor. Oyunu from Software'nin yapmasına mı sevineyim? Game of Thrones'un senaristi george r. R. Martinin oyunun senaryosuna dahil edilmesine mi? Onceki oyunlara nazaran kat kat daha fazla RPG oğesi icermesine mi? Hangi birine heyecanlanayım? Peki nerede bu oyun?
İkinci olarak ise hepimizin bir şekilde beklediği zombi temalı hayatta kalma oyunu Dying Light 2'ye bu oyun nerede peki? Bu oyundan gelen haberler sağlam ama yine cok erteleme aldı. Ha geldi ha gelecek dedik. Ertelendi surekli. Olsun bekleriz dedik şimdi ise bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Bu oyuna ne oldu abi peki? Her şey guzel giderken oyunu bircok kişiye gizliden denettirip cıkışına hazırlarken birden ne oldu da bilinmeyen bir tarihe ertelendi? Bununla ilgili bazı tahminler var tabii ki. Cok buyuk bir kesim oyunun Cyberpunk'ın ertelemeyle kotu cıkmasının doğurduğu sonuclardan korktukları icin oyunu bilinmeyen bir tarihe ertelediğini savunuyor. Bu ne kadar doğru bilemem. Sen oyununu doğru duzgun yapmışsın cıkartmaya hazırlanıyorsun. Sonra Cyberpunk patladı diye bilinmeyen bir tarihe erteliyorsun. Bu biraz duşununce sacma. Ama olabilir de. Bilmiyorum ya kafam cok karıştı. Siz ne duşunuyorsunuz? Nerede bu oyunlar?