Benim yaşım şu anda 16. Bu oyuna 9 yaşımdayken başlamıştım. Okuldan kacıp internet Cafe'ye gider arkadaşlarla aramızda 2/2 girerdik. O gunler guzeldi. Ateş barut serisi zamanları ama sonra diriliş yaması geldi. Oyun cop olmaya, P2W olmuştu. Ben gene de oynuyordum. 2 sene oyunu bırakmıştım bırakmadan once tum sunucular tıklım tıklım doluydu. Sonra evime bir bilgisayar alındı. Ben de ilk onu indirmiştim. Sonra yeni hesap kurdum oyuna girdim. Cok belli oluyordu ki 10 sunucudan 8'i bomboştu. Dolu sunucularda 1-2 el attım. Sonra girdiğimde fark ettim ki oyunda hile kalmamış ama og denilen parasız asla size verilmeyecek şeyler gelmiş. Oyun artık cop olmuştu. Oyunu coğu kişi bırakmıştı. Bu cok belliydi. 4 yıldır aktif oyuncusuyum oyunun. Ogler gercekten kotu ama eskilerden emektar oyuncularda var efs4Nesirinler'i bilirsiniz belki. Ben o klanda gizemlisirin aramızda dkm falan giriyoruz. 1 oyun icin hakaret kufur adres isteyip sacma sapan şeyler soylemek, oda laglamalar, SK odalarını bozmalar, bir odayı satanlar... Cidden oyunun sonu cok kotu.