Kardeşim ile aynı evde kalıyorum. Online ya da offline oynanacak futbol oyunu haricinde beraber vakit gecirebileceğimiz oyunlar arıyorum. Elimde 1 tane bilgisayar ve 3 tane oyun kolu var.
Oyun Tekken veya Mortal Kombat olabilir. Bunlardan hangisini beraber karşılıklı aynı anda oynayabilirim? Veya hikaye modunu oynamaya karar verirsek Mortal Kombat oyununun hangisinin hikaye modu tek başına veya iki kişi ile oynanabilir? Mortal Kombat Shaolin Monks tarzı oynayan varsa biliyordur.
Ya da God of War oyununun hangisini laptopta oynayabilirim? Aklımdaki diğer oyun Blur. PC icin versiyonu var mı?
Oyunlar kesinlikle orijinal ve emulator olmadan oynanması gerekiyor.

Mortal Kombat Shaolin Monks God of War (Hangi Surumu Bilmiyorum) Blur Bu uc oyundan God of War'ı oynamadım. Diğerlerini de birkac defa oynadım. God of War oyununu lisedeyken arkadaşım PS3'te oynamıştı 5 yıl once 1 saat izlemiştim icimde kaldı
Araba yarışı, hikaye modu olan oyunlar tavsiye olursa iyi olur.
Ayrıca oyun sektorunden hic anlamam. Biraz oyun oynamak istiyorum. Butcem 200-250 lira kadar. Ayrıca Steam hesabım var.

Oyun Kolları: Logitech F710

Bilgisayar:
Windows 10 Home 64 Bit Full HD Ekran Intel Core i7-6700HQ işlemci 16 GB DDR4 bellek 256 GB M2 Sata SSD 1 TB SSHD Disk Nvidia GeForce GTX 950M ekran kartı Şimdiden teşekkurler.