Riot Games, Onur ayını kutlamak icin Valorant Onur Kartlarını yayınladı ve oyuncuların bu suslu kartlardan birine nasıl sahip olabileceklerini gostereceğim.

Valorant Onur Kartları Kodu;
Prismatic
Cottoncandy
Primary
Galactic
Sunset
Twilight
Sherbet
Kartların sıralaması resimlerin sıralamasıyla aynı.

Valorant Onur Kartları Nasıl Alınır?
1-
İlk olarak kod sitesine girmemiz gerekiyor. https://redeem.playvalorant.com/. Bu siteye giriyoruz. Sanırsam Opera GX desteklemiyor, uğraşmamanız icin soyluyorum. Windows 10 kullanıyorsanız Edge'den girmeyi deneyiniz. Girmesi biraz zor cok kişi girmeye calıştığı icin. Sayfayı acılmadığında yenileyip durursanız girebilirsiniz.

Karşınıza boyle bir ekran cıkması gerekiyor, girdiğinizde buradan giriş yap veya kayıt ol diyorsunuz.

2- Giriş yapacağımız yeni bir sayfa acıyor size, o sayfaya gecerek giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra sizi bir sayfaya yonlendiriyor ya da arada hatalar verebiliyor :/

Sayfayı yenileye yenileye girmeye calışın, eğer şanslıysanız birkac yenilemede bu ekrana ulaşabileceksiniz.

Kodu girdikten sonra boyle bir ekran karşınıza cıkıyorsa muhtemelen kod işe yaramıştır.

Bir kod girdikten sonra diğer kodları girebiliyor muyuz bilmiyorum, denemekten zarar gelmez. Hemen bir onceki sayfaya gidiyorum. Hata vermeye devam ediyor :/ Eğer giriliyorsa konuyu guncelleyeceğim.