Bazı arkadaşların haberi vardır BlackDesert Online Turkiye sunucusu acılıyor. Oyun ucretli ve On Sipariş olarak satışlar başladı.

3 Paket var.
Sınırlı Paket: 50 TL
Ozel Paket: 100 TL
Efsanevi Paket: 200 TL

Paketler arasında daha cok İnci(oyun market parası) ve kozmetik urun gorsel farklar var diyebilirim. Tabi yine işe yarayan şeyler mevcut. Benim acelem yok biraz gec gelişirim diyorsanız 50 TL'lik paket alıp daha sonra oyun ici İnci alıp rahatca oynayabilirsiniz.
Detaylı bilgi icin tıklayın.

Turkiye sunucusunda 4 Class ile acılış yapılacak ileride diğer classlarda oyuna dahil olacak.
Oyunun EU sunucusunda butun classlara goz atabilirsiniz. Tıklayıp inceleyebilirsiniz.
Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli bir oyun. Guild sisteminden trader, fishing gibi bircok job mevcut.
Yapılan acıklamalarda P2W'e mahal vermeyecek şekilde Market satışı yapılacağı soyleniyor. Ama ne olursa olsun parayı veren duduğu calar, bu sefer cok calamayacak gibi.

Ben 3 arkadaşım ile birlikte bu oyuna başlıyorum. Başka duşunen arkadaşlar var ise iletişime gecebiliriz. 1 elin nesi var 2 elin sesi var daha fazlası Koro.