Twilight Struggle v1.1.2 FULL APK, strateji, savaş, tarihi ve yonetim oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Asmodee Digital firmasının ustlendiği Android platformunun pek bilinmeyen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız ulke ile bulunduğunuz soğuk savaş doneminde rakip devletlere karşı mucadele etmek, politikanızı belirlemek ve ulkenizi korumaktır. Twilight Struggle icinde bulunan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gercek parayla satılan tum ozelliklerin kilidi acık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, tum modlarda ve senaryolarda oynayabilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, tarihin gercek olaylarından kesitler, devlet adamları ve dahası sizleri bekliyor. STEAM uzerinden mobil cihazlara geciş yapmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Twilight Struggle Play Store’da 31.99TL’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Twilight Struggle FULL APK
Kurulumu Twilight Struggle v1.1.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Twilight Struggle 1.1.2 hile apk : oyun icindeki gercek parayla satılan tum senaryo ve ozelliklerin kilidi acıktır.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.