Tiny Guardians v1.1.9 PARA HİLELİ APK, strateji, savunma ve kahraman yonetim oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşundum yapımcılığını unlu Kurechii firmasının ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız karakterler ile bulunduğunuz mistik dunya icinde duşmanlarınıza karşı mucadele etmek ve kotuluğu yenmektir. Tiny Guardians icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede karakterlerinizi geliştirebilir, yenilmez olup kolayca rakiplerinizi yok edebilirsiniz. Bitmek bilmeyen mucadeleler, farklı yeteneklere sahip kahramanlar, tehlikeli duşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Tiny Guardians v1.1.9 surumunde hata duzenlemeleri yapılmış olup, desteklenen cihaz sayısı artırılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Tiny Guardians Play Store ’da 14.99TL ’dir, 10.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

[HİLELİ] Tiny Guardians v1.1.9 MOD APK İNDİR – 214MB
[HİLELİ] YEDEK LİNK
[HİLESİZ] Tiny Guardians v1.1.9 MOD APK İNDİR – 214MB
[HİLESİZ] YEDEK LİNK
Kurulumu Tiny Guardians v1.1.9 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tiny Guardians 1.1.9 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Tiny Guardians 1.1.9 yıldız hile apk : oyun icinde karakterlerinizi yıldızla istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz, yıldız miktarınız asla azalmaz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.