FromSoftware tarafından geliştirilen "Sekiro Shadow Die Twice" 2019 yılın odulune layık goruldu. Yılın oyunu odulunu Sekiro'nun almasını bekliyordum acıkcası. Oyunda yaklaşık 68 saatimi doldurmuş durumdayım. Evet, oyun normalden bir tık daha zor olmasına karşın donemi ve o Japon kulturunun, felsefesinin ve destanlarının bu kadar iyi yansıtıldığı başka bir oyun bilmiyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Belki bir Witcher 3 kadar detaylara boğmaz ama temasının hakkını fazlasıyla veriyor. Mekaniksel ve gorsel anlamda bunu rahatlıkla soyleyebilirim. Oyunun finalini yaptım ve NG+ olarak devam edeceğim ve alternatif tum sonları bitirmeyi duşunuyorum. Acılmadık yetenek ve oldurulmeyen duşman bırakmadan oynamayı surduruyorum. Japon kulturunu cok severek benimseyen biri olarak bu oyun tam benlik. Ustune bir de yılın odulu alması beni de sevindirdi acıkcası. Bu odule ilişkin kısa bir video linki aşağıya paylaşıyorum. Sizler de konu hakkında duşuncelerinizi paylaşır mısınız?
Apex Legends, League Of Legends ve pek cok oyunun bulunduğu diğer odullerin acıklamasına dair: The Game Awards: Full results, trailers, premieres and all the biggest surprises
2019 Game Of The Year: Sekiro Shadow Die Twice
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 2019 Game Of The Year: Sekiro Shadow Die Twice