Arkadaşlar şu anda okul acılana kadar (12 Eylul) Dying Light 2 ve Horizon forbidden West'i bitirmek istiyorum. Dying Light2 yarıdayım sonra horizona gececeğim o da bitince Stray oynayacağım sonra oyun kalmayacak. Tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı? Son zamanlarda cıkan iyi oyunlardan sadece the quarry ve Sniper Elite 5 oynamadım onları duşunuyorum. PC aldığımdan beri (1.5yıl) oynayıp bitirdiğim oyunların listesini paylaşıyorum.
CoD MW 1 CoD MW 2 CoD MW 3 CoD Ghosts. CoD infinit warfare. Sgw1. Sgw2. Forza Horizon4. Metro Exodus. Watch Dogs 1 Watch Dogs 2 Watch Dogs Legion. RDR2. Cyberpunk 2077. NFS Heat. NFS the run. Mafia 1 Remastered. Shadow of the Tomb Raider. Witcher 3 Far Cry 5 Star Wars Jedi: Fallen order. Battlefield 5 Resident Evil 3 Resident Evil Village. Crysis 1 Crysis 2 Crysis 3 Subnautica. Days Gone. Control. Need for Speed Payback. Death Stranding. Need for Speed Rivals. Euro Truck Simulator 2 The Forest. Asssasins Creed Valhalla. Assassin's Creed Odyssey. GTA 5 Rocket League. Fortnite. SnowRunner. Ride4. Forza Horizon 5 God of War. Detroit. PUBG. Tom Clancy's ghost Recon Wildlands. Ark Survival Evolved. Subnautica below Zero. Terminator resistance. GTA 4 Far Cry 6 Ghost Recon Breakpoint. Ghostwire Tokyo. Hitman 3 Deathloop. Minecraft Dungeons. Genshin Impact. House Flipper. F1 22. Far Cry Primal. Elden Ring. Dying Light 2
Hikayeli oyun onerisi
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Hikayeli oyun onerisi