Steel And Flesh v2.2.1 PARA HİLELİ APK, strateji, savaş ve ordu yonetim oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını VirtualStudio firmasının ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız başında bulunduğunuz ordu ile savaşlara katılmak, kaleleri ele gecirmek ve krallığınızı ilan etmektir. Steel And Flesh icinde yaşanana maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız yetenek puanı hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz silahları, ekipmanları satın alabilir, yuzlerce askere sahip olabilirsiniz. Farklı yeteneklere sahip askerler, uzun suren savaşlar, karakteriniz icin silahlar – zırhlar ve dahası sizleri bekliyor. Steel And Flesh v2.2.1 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Steel And Flesh Play Store ’da 70.000 ’den fazla indirilmiştir. TURKCE dil desteği mevcuttur.
Oyunumuzdan Goruntuler

Steel And Flesh MOD APK
KURULUMU Steel And Flesh v2.2.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Steel And Flesh 2.2.1 para hile apk : oyun icinde istediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, sahip olduğunuz miktar onemli değildir.
Steel And Flesh 2.2.1 seviye atlama hakkında bilgi : oyun icinde seviyenizi hızlıca yukseltmek icin buyuk kalelerden birisine gidin, en ustteki Asker askerleri seceneğine girip Bir antrenor kirala butonuna basın ve eğitmen sayınızı artırın kısa surede hızlıca seviye atlarsınız. Bu sayede asker sayınızı artırıp karakterinizi geliştirebilirsiniz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.