Northgard v1.5 FULL APK, strateji, savaş ve yonetim turundeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Playdigious firmasının ustlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız Vikingler ile İskandinav topraklarında ilerlemek, fetihler yapmak ve kendi krallığınızı kurmaktır. Northgard icinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani tam surum ve DLC paketlerinin kilidi acık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, aralıksız mucadelenin keyfini cıkarabilirsiniz. Duşmanlarınız, yapılması gereken inşaatlar, askerleriniz, yaratıklar ve dahası sizleri bekliyor. Northgard v1.5 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. STEAM uzerinden mobil cihazlara geciş yapan oyunlardan birisidir. Play Store’da 24.99TL’dir. TURKCE dil desteği mevcuttur.
Oyunumuzdan Goruntuler

UYARI : oyunu kurup – oynayabilmek icin ARMV8 işlemcili bir cihaza ihtiyacınız vardır, aksi halde kurulmaz veya calışmaz.
Oyun dosyası hakkında: hocalarım bu oyuna ait dosya split şeklindedir, dosyayı telefonunuzda ek bir uygulama ile kurmanız gerekiyor. Aşağıda kurulum kısmında yonergeleri yazdım, ayrıca nasıl yapılacağına dair bir video ekledim. (oyun farklı olsa da kurulum aynıdır)

Northgard v1.5 FULL ZİP İNDİR – 580MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK Kurulum kısmında ve videoda anlatımını yaptığım X-plore File Manager uygulaması icin indirme linkleri aşağıdadır.

X-plore File Manager PRO APK
X-plore File Manager YEDEK Kurulumu Northgard v1.5 FULL ZİP dosyamızı indirelim. X-plore File Manager PRO APK dosyamızı indirip kuralım. X-plore File Manager uygulamasını acın. Northgard v1.5 FULL ZİP dosyasının indiği konuma gidin, bulun ve uzerine bir kere dokunun. Aşağı acılır bir liste karşınıza cıkacaktır. En ustteki install seceneğine dokunun ve işlemlerin bitmesini bekleyin. İşlemler bittiği zaman karşınıza apk yukleme ekranı cıkacaktır, kuruluma onay verin Ve oyuna giriş yapın.