RAM 4 GB DDR4 2400mhz SSD veya HDD modeli 128 gb m2 ssd / 256 gb hdd Ekran kartı AMD Radeon (tm) Graphics Anakart LNVNB161216 İşlemci AMD 3020e
Merhaba, sistemim gorduğunuz gibi. Sistemime gore beğenebileceğim hikayeli oyunlar arıyorum, yazıda size sevdiğim oyunları ve kriterlerimi soyleyeceğim. (kriter konusunda biraz secici olabilirim ) ilk kriterleri soyleyeyim.

-Hikayesi guzel olmalı (ozellikle şizofrenlik ve travma konularını anlatan oyunları severim ama korku oyunu sevmem.)
-Benim mi IQ'um duşuk anlamadım fakat bulmacalı oyunlara hic gelemiyorum. Portal 2'ye bile 50 dk dayanabildim siz duşunun.
-Olmasa da olabilir fakat bir oyunda guzel bir dovuş sistemi olmasını cok isterim.
-Size kafa karıştırıcı gelmeyebilir ama bana Witcher serisi cok kafa karıştırıcı geliyor. İlk oyundan başlayayım dedim oyun beni bıraktı bir yere yok şu buyu şunu yapar şu bitki şunu yapar kafam allak bullak oldu.
-Pixel art oyunları severim ama mide bulandırıcı şekilde olanlarına hic gelemiyorum (orneğin. Flesh water)
-2007 oncesi oyun olmazsa sevinirim.

Bitirip te gercekten sevdiğim oyunlar:
Call of Duty Modern Warfare 1-2-3
Call of Duty Ghosts.
Call of Duty Black Ops (2'yi de oynayacaktım fakat piyasada Turkce yaması yok.)
Call of Duty world at war.

The Walking Dead 1-2-3 ve 4.sezon + michonne (en sevdiğim oyun serisidir)
Life is Strange (TWD aclığımı gideren oyun)
Hacknet.
Katana Zero.
Undertale.
Minecraft story mode season1 ve 2 (meh)

Onerilerinizi bekliyorum.