Hatayspor Teknik Direktoru Volkan Demirel, 3-0 mağlup oldukları Fatih Karagumruk musabakası ile ilgili, "Onumuzde bir kupa macı var ona hazırlanacağız. Bu macı unutup yolumuza bakacağız" dedi.
Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında Hatayspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagumruk'e 3-0 mağlup oldu. Macın ardından Hatayspor Teknik Direktoru Volkan Demirel basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Musabakayı değerlendirmeden once Bartın'da yaşanan maden patlamasıyla ilgili konuşan Volkan Demirel, "Bartın'da yaşanan olayda hayatını kaybedenler icin başsağlığı diliyorum. Yaralıların bir an once iyileşmelerini diliyorum. Her yerden desteğimizi ve yardımımızı vereceğiz. Bu tarz şeylerin son bulmasını istiyoruz. İnşallah boyle şeyler tekrar yaşanmaz" şeklinde konuştu.

"BU MACI UNUTUP YOLUMUZA BAKACAĞIZ"
Volkan Demirel, Fatih Karagumruk macını unutup gelecek musabakalar odaklanacaklarını vurgulayarak, "3-0 mağlup olduk. Bahanelerin arkasında sığınmaya gerek yok. İyi yaptığımız, kotu yaptığımız şeyler var. Karagumruk'u galibiyetten oturu tebrik ediyorum. Onumuzde bir kupa macı var ona hazırlanacağız. Bu macı unutup yolumuza bakacağız" ifadelerini kullandı.