444 4 51* numarası, 444 4 51* numarasından cağrı, 444 4 51* gelen cağrı

Sevgili melekler, haber7.com haber sitesinin verdiği habere gore 444 4 51* numarasından gelen cağrılara cevap verilmemesi uyarısında bulunuldu. Cep telefonlarından bircok aboneye ulaşan kotu niyetli kişiler, "Yaptığınız son alışverişlerden dolayı check-up kazandınız, ancak suresini gecirdiğiniz icin 299.00 TL borclusunuz" diyerek milyonlara kullanıcıyı kurdukları tuzağa duşurmeye calışıyor. Şuphelenen vatandaşlara ses kayıtlarının da olduğunu soyleyen dolandırıcılar, ikna edebildiği kişilerden kredi kartı bilgilerini alıyor. İkna olmayan abonelerle başa cıkamayacaklarını anladıklarında da "Borcunuz yok, yanlışlık oldu" diyerek aramayı sonlandırıyorlar.

Şikayetvar'ın haberine gore; tuzağa duşen bircok vatandaşın olduğunu, bu numaralardan gelen aramayı kesinlikle acmamaları gerektiğini belirten tuketicilerin şikayetleri şoyle:

"Borcum 299.00 TL Cıktı, İnanmayın!"

"444 4 51* cağrı merkezinden sağlık merkezi adı altında arandım. Guya yaptığım alışverişlerden indirimli check-up kazanmışım , telefonda bilgi verilmiş onaylamışım sesim sistemde kayıtlıymış, check-up suresi dolduğu icinde bana 299.00 TL borc cıkardılar. İlk kez arandığım bir yerden borclu olduğumu oğrendim, ses kayıtlarını cıkartın dediğimde muşterilerin dinleyemeyeceğini soylediler o zaman nerede kaldı karşılıklı korunma yasası diye cıkıştım. Biraz daha cıkışınca borcunuz yok deyip teli kapattılar, buradan herkese seslenmek istiyorum yukarıda gorduğunuz numarayı sakın acmayın eğer boyle bir konuşma yaptıysanız hemen savcılığa şikayet edin. Cunku bircok insanı aynı yontemle kandırmışlar."

"Yuzlerce İnsan Mağdur Oldu"

"444 4 51* no'lu telefondan aranılarak yanıltılmaya calışıldım. Arayan şahıslar uydurma bir bahaneyle kredi kartı bilgilerimi almaya calıştılar. Bu numarayı geri aradığımda telefonlarıma cevap verilmiyor. Bu numara ile alakalı bir araştırma yaparsanız yuzlerce insanın mağdur olduğunu goreceksiniz. Verdiğiniz 444'lu hizmet sayesinde tuketici nezdinde oluşturmuş olduğunuz bir guven var. Boyle bir numara aradığında biliyoruz ki calıştığımız, iş yaptığımız ya da herhangi bir hizmet satın aldığımız gercek bir firmadan aranıyoruz. Şikayetim şu: dolandırıcılık yapıldığı tum yorumlardan belli olan ve hala insanları aynı tuzağa duşurmek icin gun icinde yuzler belki de binlerce arama yapan bu numara hala nasıl acık kalabiliyor?"

"Bu Firmalar Neden Kapatılmıyor?"

"Gecenlerde 444 4 51* No' lu numaradan arandım. Sigorta hizmetleri olduğunu ve 1 yıllık kullanım suresinin dolduğunu, 1 yıl daha devam etmek icin 598 TL odeme yapmamı, yok eğer iptal edersem 299 TL odemem gerektiğini soylediler. Arayanların oldukca inandırıcı olduğunu soyleyebilirim. Lafı fazla uzatmak istemiyorum. Benim anlamadığım, surekli prestijin numarası diyerek reklam yapılan bu numaraların dağıtımı bu kadar kolay mı? Her gelene sorgusuz sualsiz bu numaraları dağıtıyor musunuz?"
haber7.com
Genişletmek icin tıkla ...