Bildiğiniz uzere Game Pass buyuk bir kutuphaneye sahip. Ben de bu buyuk kutuphaneden oynamaya değer oyunları sizin icin derledim.
DEATH Stranding
Başrolunde Norman Reedus'un olduğu Kojima oyunu. Cok farklı bir deneyim. Oyunda felaket sonrası bir dunyada kargo taşıyoruz. Bu dunyada kargocular cok değerli cunku insanlar dışarıdaki tehlike yuzunden dışarı cıkamıyor. Dağ bayır aşa aşa gittiğimiz oyunda karakter yorulduğu icin biraz dinlenmesi gerekiyor. Oturup karakterle beraber soluklanabiliyorsunuz bu benim cok hoşuma gitmişti mesela.
Subnautica
Hayatta kalma severler icin harika bir oyun. Uzay mekiğimiz AURORA 4546B gezegenine duşuyor ve karakterimiz hayatta kalıp gezegeni keşfetmeye başlıyorsunuz. Hikayesi ortalamanın bir tık ustunde benim hoşuma gitmişti.
Subnautica: Below Zero
Subnautica'nın devam oyunu. Bu sefer gezegene kayıp kız kardeşimizi aramaya iniyoruz. İlk oyunun biraz daha gelişmiş hali.
ROAD 96
Bir diktator tarafından yonetilen ulkeden kacmaya calışan gencleri oynuyoruz. Hikayeye siz yon veriyorsunuz.
Twelve Minutes
Cok farklı bir deneyim sunuyor. Kendimizi 12 dakikalık bir dongu icinde buluyoruz.
Marvel's Avengers
Klasik bir super kahraman oyunu. Bunu da Marvel severler icin ekledim.
A Way Out
EA Play'de bulunuyor. Dolayısıyla Game Pass uzerinden oynayabiliyorsunuz. Hapisten kacmaya calışan iki kişiyi oynuyorsunuz. Co-op bir oyun olduğu icin partner bulmanız gerekiyor.
Hellblade: Senua's Sacrifice
Psikoz bir karakteri yonetiyoruz. Biraz rahatsız edici fakat 6-7 saatlik guzel bir deneyim sunan oyun.
House Flipper
Ev duzenleme oyunu. Chill oyun arayanlar icin birebir.
Mass Effect Legendary Edition
Efsane Mass Effect serisinin yenilenmiş hali. RPG seviyorsanız kesinlikle bakın.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Onerilerinizi belirtebilirsiniz. İyi oyunlar.
Game Pass oyun onerileri
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Game Pass oyun onerileri