1. liste:
Duşuk Sistem Gereksinimli Pek Bilinmeyen 10 Oyun Onerisi Oncelikle herkese merhabalar. Bugun size duşuk sistem gereksinimli 10 oyunu listeledim. Ozellikle az bilinen ve Steam'de fiyatı cok uygun oyunlardan secmeye calıştım. Listeyi alfabetik hazırladığımı da belirteyim. Bu listeyi hazırlamam 2 saatimi aldı. Bu liste dışında yeni bir liste daha...
2. liste:
Duşuk Sistem Gereksinimli Pek Bilinmeyen 10 Oyun Onerisi - V2 Herkese merhabalar. Bugun size duşuk siste gereksinimi isteyen pek bilinmeyen 10 oyunu derledim. Normalde bu listeden bir tane daha yapmıştım. İlk listeye buradan ulaşabilirsiniz. Birkac tane daha yapmayı duşunuyorum. Sizden de başka oyun onerileri bekliyorum. Hepinize iyi okumalar dilerim...
1- BlazBlue: Calamity Trigger
BlazBlue serisi nedense ulkemizde pek bilinmiyor. Bu oyunu kısaca animeli Street Fighter diye ozetleyebilirim. Ture meraklıysanız kesin bakın derim.
Fiyat: 18 TL
İndirimde: 2,70 TL
İşlemci: Intel Core 2 Duo VRAM: 256 MB RAM: 2 GB Depolama: 10 GB 2- CS2D
CS'nin ustten gorunumlu versiyonu bu oyun. CS'den tanıdığımız coğu klasik harita bulunmakta. Bu oyun kesinlikle CS'ye cok farklı bir hava katıyor. Ucretsiz olması da cabası.
Fiyat: Ucretsiz
İşlemci: Intel Pentium 3 VRAM: 64 MB RAM: 256 MB Depolama: 35 MB 3- Growing Up
Bu oyun gercekten guzel bir yaşam simulasyonu. Secimlerimizle karakterimizin yaşamını onemli olcude şekillendirebiliyoruz. Ayrıca cizimleri falan da cok guzel gozukuyor. Fiyatı pek uygun değil ama fiyatına değdiğini duşunduğumden dolayı indirimde almanızı tavsiye ederim.
Fiyat: 70 TL
İndirimde: 59,50 TL
İşlemci: Intel Pentium 3 RAM: 2 GB Depolama: 2 GB 4- Mother Russia Bleeds
Bu oyuna kısaca klasik Beat 'em up oyunların gunumuze uygun şekilde yapılmış şekli diyebilirim. Bu turde denenmesi gereken oyunlardan. Eğer TMNT Shredder's Revenge gibi bir oyun arıyorsanız bu oyun guzel bir alternatif.
Fiyat: 24 TL
İndirimde: 4,80 TL
İşlemci: Intel Core 2 Duo VRAM: 512 MB RAM: 2 GB Depolama: 7 GB 5- Outcast 1.1
Bu oyun zamanında GOG'da bedava olmuştu. Ayrıca yeni oyununu da duyurdular. Bu 2 sebepten dolayı bu oyunu listeye koydum. Oyun eski olmasına rağmen geyet eğlenerek oynadım. Lakin ben oynadım diye herkes eğlenerek oynayacak değil. Eğer oyunun eski olması benim icin bir şey ifade etmez diyorsanız bir bakılır.
Fiyat: 11 TL
İndirimde: 3,63 TL
İşlemci: Intel Pentium 3 RAM: 1 GB Depolama: 2 GB 6- Soul Searching
Listeye bir tane Turk oyunu koymak istedim. Bu oyunu nasıl anlatsan bilemiyorum. Gercekten tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Kesinlikle bir şans verin, fiyatı da zaten uygun.
Fiyat: 15 TL
İndirimde: 1,50 TL
İşlemci: Intel Core 2 Duo VRAM: 512 MB RAM: 2 GB Depolama: 256 MB 7- Superpower 2 Steam Edition
Kısaca oyunu ozetlemek gerekirse bu oyunda super guc olup ABD'de atom bombası atabilyoruz. Paradox'un Grand Strategy turundeki oyunlarını seviyorsanız veya Facebook dayıları gibi Turkiye'yi super guc yapıp bir tane Amerika'ya, bir tane de Rusya'ya atom bombası atma hayaliniz varsa bu oyuna da bir bakın.
Fiyat: 18 TL
İndirimde: 1,80 TL
İşlemci: Intel Pentium 4 RAM: 256 MB Depolama: 2 GB 8- The Incredible Adventures of Van Helsing
Bu oyun Diablo gibi bir Hack and Slash RPG oyunu. Hikayesi guzel, turunun en iyi orneklerinden ve fiyatı da cok uygun. Kesinlikle kacırmayın.
Fiyat: 24 TL
İndirimde: 2,40 TL
İşlemci: Intel Core 2 Duo VRAM: 512 MB RAM: 2 GB Depolama: 20 GB 9- ULTRAKILL
Devil May Cry ve Quake karışımı mukemmel bir oyun. Daha erken erişimde ama kesinlikle alın. İleride değerlenecek cunku.
Fiyat: 32 TL
İndirimde: 24 TL
İşlemci: Intel Core i5-520M VRAM: 1 GB RAM: 2 GB Depolama: 2 GB 10- UnMetal
Gizlilik turunun ilk orneği olan Metal Gear oyununun klonumsu gibi bir şeyi. Gercekten cok eğlenceli bir oyun. Ozellikle Metal Gear serisini seviyorsanız kesinlikle alın, pişman olmazsınız. Fiyatı biraz pahalı ama indirimde guzel bir fiyata duşerse alın.
Fiyat: 80 TL
İndirimde: 40 TL
İşlemci: Intel Core i3-540 VRAM: 256 MB RAM: 4 GB Depolama: 400 MB