Prison Architect Mobile v0.1.0 FULL APK, bilgisayar platformunun populer oyunlarından birisi olan yapımcılığını Paradox Interactive studyosunun ustlendiği yeni Android platformunu icin sunulmuş mukemmel bir oyundur. Amacınız yuksek guvenlikli bir hapishane inşa edip mahkumların kacmalarını onlemek ve gorevleri tamamlamaktır. Prison Architect Mobile icinde bulunan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani FULL SURUM olarak sunuyorum bu hicbir kısıtlamaya takılmadan oyunun keyfini cıkarabilir, kendinize ait hapishaneyi inşa edebilirsiniz gorevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. Prison Architect mobil kullanıcılar icin yeni sunulduğundan hatalar veya cihaz sorunları olabilir, kısa sure icinde cozuleceğini duşunuyorum. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Prison Architect Mobile Play Store’da yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler
Prison Architect Mobile MOD APK
Kurulumu Prison Architect Mobile v0.1.0 SD DATA dosyamızı indirip rardan cıkaralım “com.paradoxplaza.prisonarchitect” ve android/obb icine atalım. (obb klasoru yoksa siz oluşturun)
Prison Architect Mobile v0.1.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Prison Architect Mobile 0.1.0 hile apk : oyun icindeki gercek parayla satılan tum ozelliklerin ve paketin kilidi acıktır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu icinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun acılmayabilir.
Ayrıca Android 4.0+ cihazlar icin ekstra duzenleme yaptım, cihazınız donanımsal olarak yeterliyse oyun calışır. (normalde Android 4.4+ uzeri gerekiyordu)
Oyun sorunsuzdur, yeter ki kurulumu tam olarak yapın ve cihazda 1GB ekstra boş alan olsun…