Life Simulator 2 New Life v2.0.28a PARA HİLELİ APK, yazı tabanlı simulasyon oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Qizz studyosunun ustlendiği Android platformuna yeni giriş yapan surukleyici bir oyundur. Amacınız yonlendirdiğiniz karakteri en iyi şekilde kontrol ederek duzgun bir hayat surmesini sağlamaktır. Life Simulator 2 New Life icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz kadar paraya sahip olabilir, tum gorevleri tamamlayıp, luks bir hayat surebilirsiniz. Life Simulator 2 New Life v2.0.28a surumunde yeni şirket eklenmiş olup, hata duzenlemeleri yapılmıştır. TURKCE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Life Simulator 2 New Life Play Store’da yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler

UYARI : oyun icindeki ban durumunu ortadan kaldırdım ancak chat yani sohbet kısmını kapadım, oyunun keyfini cıkarın.

Life Simulator 2 New Life v2.0.28a MOD APK İNDİR – 25MB
Kurulumu Life Simulator 2 New Life v2.0.28a MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Life Simulator 2 New Life 2.0.28a altın hile apk : oyuna giriş yaptığınızda altın miktarına bakmanız yeterlidir.

Life Simulator 2 New Life 2.0.28a para hile apk : oyun icinde altın bozdurarak dilediğiniz kadar paraya sahip olabilirsiniz.