Uzun suredir piyasaya kaliteli bir oyun cıktığını duşunmuyorum. Oyun oynamak icin yeni bilgisayar topladım oyun oynayamıyorum. Dışarı cıkayım dersem nehir bile ilk kez kurudu kaydedilen en sıcak yazı yaşıyorum oturduğum yerde terliyorum. MB Bannerlord aldım oyunu videolardan izlediğim gibi soğudum ve hic oynamadım bile gecen gunlerde Lost Ark'ı denemek istedim indirdim actım telefondaki elinden geldiğince oyuncuyu oyunda tutup reklam izleten Dungeon oyunlarından hicbir farkı yoktu. War Thunder'a bakmak istedim bana hic hitap eden bir oyun olmadı. The Forest Rust, Ark gibi hayatta kalma oyunlarını denedim onları bile alıp birkac saat oynayıp bıraktım. Valve Complete Pack aldım Half Life falan denemek istedim onları da cok kez bitirdiğim icin sarmadı. Project Zomboid, Dont Starve Together gibi oyunlara baktım oynanış bakımından zayıftı. MB Warband, Hearts Of Iron IV, Europen Universalis IV gibi oyunlarda o kadar uzun vakit harcadım ki artık gormekten tiksinir duruma geldim. Hic oynamadığım The Elder Scrolls Online, Rainbow Six Siege tarzı oyunlar mevcut. Bu oyunlar oynamaya değer mi? MMORPG ve tarihsel strateji, hikaye ya da FPS turunde hangi oyunları oynayabilirim?