Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 Kilitler Acık APK, Formula 1 yarışlarına ve yonetim turundeki oyunlara ilginiz varsa kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Playsport Games firmasının ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız F1 takımınız ile yarışlara katılmak, rakiplerinizi gecmek ve odulleri kazanmaktır. Motorsport Manager Mobile 2 icinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani ucretli ozellikleri kullanıma acık olarak sunuyorum bu sayede ekibinizi geliştirebilir, rakiplerinize karşı bir nebzede olsa onde olabilirsiniz. Bitmek bilmeyen yarışlar, detaylı yonetim işleri, takım mali durumu ve dahası sizleri bekliyor. Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 surumunde onlarca hata duzenlemesi ve yarışlarda geliştirmeler yapılmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Motorsport Manager Mobile 2 Play Store ’da 17.99TL ’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 MOD APK İNDİR – 43MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 SD DATA İNDİR – 202MB
Kurulumu Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 SD DATA dosyamızı indirip rardan cıkaralım “com.playsportgames.mmm2017” ve android/obb klasorune atalım. (obb klasoru yoksa siz oluşturun)
Motorsport Manager Mobile 2 v1.1.3 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Motorsport Manager Mobile 2 1.1.3 hile apk : oyun icindeki gercek parayla satılan ozelliklerin, ekstraların kilidi acıktır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu icinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun acılmayabilir.