6 kiloluk bebek ilgi odağı oldu

İSTANBUL (İHA) - Yeşilpınar'da Fatma Cezik, yaklaşık 6 kilo ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir bebek dunyaya getirdi. Ebrar Ecem isimli bebek anne ve babasını mutluluğa boğarken, hastane personelinin de ilgi odağı oldu.

Eyup Yeşilpınar'da tekstil işcisi olan Fatma Cezik, dun gece doğum sancılarının başlaması uzerine Kucukkoy Ozel Bilge Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrollerde bebeğin iri olduğunu ve sezaryenle doğum yapılmasını kararlaştıran doktorlar, Cezik'i ameliyata aldı. 5 kilo 860 gram ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir kız bebek dunyaya getiren Cezik, bir sure kontrol altında tutulduktan sonra bugun taburcu edilerek evine gonderildi. Tombulluğu nedeniyle hastane personelinin de ilgi odağı olan Ebrar Ecem isimli bebek, ailede de mutlulukla karşılandı.

Fatma Cezik, Ebrar Ecem'in 3. cocuğu olduğunu belirterek, "Daha onceki cocuklarım da kilolu doğmuştu. 12 yaşımdaki kızım 6 kilo, 11 yaşındaki oğlum ise 4.5 kilo olarak dunyaya geldi. Ecem'in de ağır olmasını bekliyordum. Onun icin cok şaşırmadım" dedi.

Ecem bebeğin hastanede ilgi odağı haline geldiğini belirten Cezik, "Dunyaya geldikten sonra doktor 'tıpkı bana benziyor, benim gibi tombul' dedi. Hastane personeli de onu cok sevdi. Cok şukur kontrollerinde herhangi bir rahatsızlık da cıkmadı" diye konuştu. Ecem bebeğin dunyaya gelmesiyle Cezik ailesinin Yeşilpınar'daki evi de komşularının akınına uğradı.