Sıkıysa indirin!
Defolsunlar!
UskUdar Camlıca’daki evinin terasına astığı Turk bayrağıyla ilgili kaymakamlığa yapılan şikayete sert tepki gosten Trabzonlu Mehmet Bolukbaşı, “Vatanını, bayrağını sevmeyenler defolup gitsin” diye konuştu.
Savcılar goreve
Kaymakamlığın şikayet dilekcesini işleme koymasından da buyuk uzuntu duyduğunu belirten Mehmet Bolukbaşı; Savcıları, kendisinden şikayetci olanlar hakkında bayrağa muhalefetten işlem yapmaya cağırdı.
“Vatanını, bayrağını sevmeyenler defolup gitsin” diyen Mehmet Bolukbaşı’na destek veren komşuları evlerinin balkonuna Turk bayrağı astı.
Bayrağımı indirtmem
Mehmet Bolukbaşı Camlıca’daki evinin terasına astığı Turk bayrağıyla ilgili yapılan şikayete sert tepki gosterdi.
Askerliğini Komando Asteğmen olarak yapan 68 yaşındaki Mehmet Bolukbaşı, adını Hasan İşcan olarak Uskudar Kaymakamlığı’na bildiren kişinin şikayetinin ardından polis memurlarının evine gelerek terastaki bayrağı indirmek istemeleriyle ilgili olarak acıklamalarda bulundu. Şikayet uzerine gelen 2 polis memuruna “Yazılı bir talimat olmadan bayrağı indirmeyeceklerini” soylediğini hatırlatan Bolukbaşı, “Başka bir gun yine polisler geldi. Memurlardan bir tanesi cok mahzun bir şekilde ‘Amca buradan bayrağı indirmen gerekiyor’ dedi. Ben onlara yine yazılı talimat olmadan bayrağı indirmeyeceğimi soyledim” dedi. Bayraktan rahatsız olanları duyduğunda olumunun yaklaştığını hissettiğini belirten Bolukbaşı, “Turk bayrağının bircok yerde asılı olduğunu goruyorum. Yasak olmadığını duşunuyorum. Boyle bir şey varsa ozur diliyorum. Bu bayrak once kalbime gomulu, sonra da evimin koşesindedir. Hatam varsa telafi yoluna gideyim, yoksa da kapısında Cumhuriyet savcısı yazılı değerli savcılarımız Cumhuriyetimiz’in sembolu bayrağımızdan şikayetci olanlarla ilgili bayrağa muhalefetten işlem yapsın, boylelerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum” diye konuştu.
Herşeyi goze alırım
Şikayetci tarafı tanımadığını ifade eden Bolukbaşı, “Vatanını, milletini, bayrağını sevmeyenler var. Benden şikayetci olanlar da bunlardan biridir herhalde.Turk bayrağı icin her şeyi goze alırım” dedi. Bolukbaşı, vatanını sevmeyenler icin “Defolsun, gitsin” ifadesini kullanırken kendisine cok sayıda destek telefonlarının geldiğini soyledi.
Haber : Yuksel MUTLU
Sikiysa İndİrİn!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Sikiysa İndİrİn!