Ben sporcu biri değilim dolayısıyla oyunlarına da her zaman ilgim olmuyor. Takım tutmam, mac izlemem, hayatımda halı sahaya gitmişliğim yok fakat Football Manager oyunlarını cok seviyorum. Bir kac sene oncesine kadar Fifa ve Pes serilerinin de yeni oyunlarını imkan buldukca oynardım. Ozellikle tek oyuncu kariyer modu hakkında umutlarım vardı fakat ikisi de bu modu geliştirmediler.
Son yıllardaysa Fifa ve Pes (e-Football) fazla detaylı olmaya başladı. Şut cekerken nişan almak pas verirken şiddetini ve yonunu ayarlamak ve ozel calım hareketleri falan ohoo işler cok karıştı matematiğe dondu ben profesyonel bi oyuncu veya bu oyunların sevdalısı, gonul vermiş biri değilim. Bu oyunların ozelliklerinin coğunu kullanmamak, detaylarına vakıf olmamak benim zevkimi kırıyor. Hakkını vererek oynayamadığımı duşunuyorum. Basketbol oyunlarında da oynanış bu kadar arap sacına dondu mu bilmiyorum hic oynamadım.
(Freestyle 2: Street Basketball oynamıştım kucuk bir oyun guzeldir. Detaysız, tek pota, yarım saha, 3v3 bi oyun. Fakat bu sayılmaz)
Ama son zamanlarda surekli merak ediyorum, acaba Turkiye'de adı bile gecmeyen spor dallarının oyunları guzel mi, oynanır mı? Orneğin amerikan futbolu, buz hokeyi, baseball gibi kurallarını bile bilmediğim bi spor oyunu edinmek istiyorum. Farklı bir deneyim olsun. Tavsiyesi olan var mı, oynayan var mı?
Turkiye'de populer olmayan spor oyunları tavsiyeleri
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Turkiye'de populer olmayan spor oyunları tavsiyeleri