Tek başına oynanabilen bir hayatta kalma oyunu arıyorum. Ark Survival Evoled oyununu cok sevmiştim ancak optimizasyon sorunu yuzunden oynayamadım fazla, oyuna giriş 10 dakika belki daha uzun suruyordu, girdikten sonra da 5, 10 dakika oynanmayacak şekilde kasmalar oluyordu sonra kendine geliyordu ve sonra kasma sıfıra iniyordu. Sadece haritada gitmediğim bolgelere gittiğimde yeni bolge actığımda kasma oluyordu az bir şey.
Kısacası Ark Survival Evoled, The Forest ve Rust tarzında oyun arıyorum. Bu oyunlar cok guzel ancak bir sure sonra boş geliyor, cunku ne bir hikayesi var nede size sunduğu bir amac. Forest da mesela oyunun başı karakterimizin oğlunu yerliler kacırıyordu, yapımcılar keşke onu amac yapsalardı. Adada hayatta kalıp, kendimizi geliştirerek ilerledikce yerli kampına veya mağarasına saldırıp cocuğu kurtarsaydık. Bu oyunları cok severek oynadım ama bir sure, ondan sonra hepsi kendini tekrar ediyordu ve sıkmaya başladı. Multiplayer da oynadım ancak ben daha cok bir oyunu tek başıma oynamayı seviyorum bu yuzden tek oynanabilen oyunlar arıyorum.
Bu arada ek olarak State of Decay, H1Z1 gibi turleri cok sevmem ama bu tarz da da bildiğiniz oyunlar varsa yazarsanız sevinirim.
Single Player Oynanabilen Hayatta Kalma Oyunu Onerisi
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Single Player Oynanabilen Hayatta Kalma Oyunu Onerisi