Merhaba arkadaşlar, belli bir sebepten dolayı yaklaşık 1 yıldır surekli evdeyim ve yapacak hic bir şeyim yok, bilgisayar dan oyun oynamak istiyorum ancak surekli sıkılıp yarıda oyunu bitirmeden bırakıyorum. Bir Far Cry 4 'u yuzde 47 ye kadar oynamıştım oda format atarken save yedeği almayı unuttum ve baştan da başlamak sıktı sildim gitti oyle.
Sizlerden ricam eğer saydığım oyunlara benzer bildikleriniz veya sizin kendinizin severek oynayıp, bitirdiği oyunları tavsiye etmeniz.
Need for Speed 2015,
Just Cause 3 yada bu oyun gibi eğlenceli tamamen arcade icin olan veya şuna gireyim de iki eğleneyim diyeceğimiz tarzda oyunlar,
Second son (PS4 oyunu ancak PC'de benzeri varsa diye yazayım dedim),
Far Cry serisi ve Primal tarzı,
Hitman ve Assassin's Creed veya benzeri gizlilik tabanlı,
Ve hikayesi gercekten iyi olan yapımlar.
Bu kadar cok ornek vermem doğru mu bilmiyorum ama ben bu tarz ve ornek olarak verdiğim oyunları severek oynadım, bazılarını da satın alamadım gameplay videolarını izledim.
Arkadaşlar konu surekli guncel lutfen sizlerden ricam biliyorsanız veya bu tarzlar da olduğunu duşunduğunuz ve sevdiğiniz oyunları da tavsiye edebilirsiniz. Tedavi goruyorum ve tedavi gereği tum arkadaşlarımı hayatım dan sildim. Dışarı cıkamıyorum, cıksam takılacak kimse yok, evdeyim surekli ve her gun aynı şeyler sıktı artık cozumu Technopat ailesin de arıyorum. Şimdiden tum herkese tavsiye yazan, yazmayan zaman ayıran, bakıp gecen herkese cok teşekkur ediyorum, herkese iyi gunler ve iyi forumlar.
Ek olarak; Arkadaşlar sistemi mi yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, aşağıya ekledim. Bu sistem de AC Unity rahat oynanır mı? Low ayarlar da 30 FPS rahatsız etmeyecek ve takılma ve saire gibi sorunlar olmadan oynayabilir miyim? Birde bu ekran kartı veya buna eş değer karta sahip olan ve The Crew oynayan varsa ben Crew oynarken grafikler ultra da da FPS 25 30 lowda da ayarlar dan FPS kilidini 30 dan 60 yaptım ancak ana menu de FPS 60 oyunda surekli 30 ve sanki oyun kasıyor muş gibi geliyor bana direksiyonu sola ceviriyorum sanki oyun gec algılayıp 1, 2 saniye gec ceviriyor yada bana oyle geliyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse cok guzel olur.
Sistem Ozellikleri
Intel Core Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz x4 Cekirdek
4 GB DDR2 Ram (Kac Mhz bilmiyorum bakmadım hic ama baya eski yani 1000 ustune cıkmaz hatta 800)
MSI AMD Readeon R7 240 DDR3 2 GB DX 12
Windows 10
Biliyorum cok şey istedim, yazdım ancak yardımcı olana da olmayana da cok teşekkurler. Eğer değerli vaktinizi caldıysam kusura bakmayın.
Başından kalkamayacağın, sıkıntıdan kurtaracak oyunlar
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Başından kalkamayacağın, sıkıntıdan kurtaracak oyunlar