2014 kpss sınav başvuru, kpss sınav başvuru 2014, kpss başvuru 2014

Binlerce memur adayının merakla beklediği 2014 Onlisans Ortaoğretim KPSS başvuru tarihi acıklandı. Peki 2014 KPSS başvuru tarihleri ne zaman, KPSS başvuruları ne zaman başlıyor. OSYM Ortaoğretim (lise) Onlisans KPSS başvuru tarihleri. İşte diğer tum sınavların da yer aldığı sınav tarihleri:

KPSS Başvuru Tarihleri ( KPSS Başvuruları 8 Temmuz’da Başlıyor )

OSYM tarafından 2014 yılı icerisinde yapılacak olan sınavlara başvuru tarihleri belli oldu. Buna gore KPSS Onlisans ve Ortaoğretim duzeyi başvuruları 8 Temmuz – 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınacak.

KPSS 2014 KPSS Onlisans ve Ortaoğretim duzeyi başvuruları 8 Temmuz ile24 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Soz konusu sınav Ortaoğretim (Lise) ve Onlisans mezunlarına yonelik yapılacak. 2014 KPSS’ye başvuru yapacak olan adaylar sınav başvuru yerleri aracılığıyla başvurularını yapacaklardır. KPSS sınav başvuru yerleri : OSYM Sınav Merkezi Koordinatorlukleri, Ortaoğretim Kurumları, PTT İş Yerleri, www.osym.gov.tr

2014 KPSS Başvuru kılavuzu, başvuru tarihinin ilk gunu olan 8 Temmuz 2014 tarihinde OSYM’nin resmi internet sitesinden yayınlanacaktır. Sınava başvuru ucretinin oturum başına 40 TL arasında olması bekleniyor. 2014 KPSS Ortaoğretim Onlisans sınav sonucları en gec 1 Ekim 2014 tarihine kadar acıklanmış olacak.

2014 KPSS Lisans / Ortaoğretim /Onlisans Başvuruları Ne Zaman Başlayacak

OSYM tarafından Ortaoğretim / Onlisans ve Lisans duzeyi KPSS başvuru tarihleri ile ilgili resmi bir acıklama henuz yapılmamıştır. Ancak tahmini başvuru tarihleri şu şekildedir:

2014 KPSS (Ortaoğretim – Onlisans) : 8 Temmuz – 24 Temmuz 2014 Tarihleri Arasında..

e-okul-meb.com