911 Operator v3.06.05 PARA HİLELİ APK, strateji, taktik ve kriz yonetim uzerine kurulu oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Games Operators ve PlayWay SA firmalarının ustlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız acil servis elemanlarıyla şehrinizdeki olayları kontrol etmek, insanlara yardım etmek ve gorevleri tamamlamaktır. 911 Operator icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani para hileli, gercek parayla satılan tum ozelliklerin kilidi acık, FULL APK yani TAM SURUM olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, tum gorevleri oynayabilir, birliklerinizi rahatca geliştirebilirsiniz. Dunyanın dort bir yanından bolgeler, doğal afetler, eğitici bilgiler ve dahası sizleri bekliyor. 911 Operator v3.06.05 surumunde yeni DLC eklenmiştir. STEAM uzerinden mobil cihazlara geciş yapmıştır. İSTANBUL şehrinin de aralarında bulunduğu onlarca yer sizleri bekliyor. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. 911 Operator Play Store ’da 39.99TL ’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler

911 Operator MOD APK
Kurulumu 911 Operator v3.06.05 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
911 Operator 3.06.05 para hile apk : oyun icinde paranız harcadıkca artar.
911 Operator 3.06.05 full apk : oyun icindeki gercek parayla satılan en buyuk DLC paketin kilidi acıktır, buyuk paket icine kucuklerde dahildir o yuzden diğerlerine gerek yoktur, indirmek icin en ustteki Every Life Matters DLC paketinin solundaki kutuyu işaretleyin indirme bildirimi cıkacaktır.