Microsoft ve bu oyunların altında calışan diğer ekipler bu oyunların neden devamını getirmiyorlar? Quantum Break'da Alan Wake ile ilgili milyonlarla Easter Eggs bulundurup (ozellikle QB'in ilk kısmında Alan Wake 2'nin fragmanı sayılacak bir bolum vardı) hala ortada bir şey bulundurmamaları sinir bozucu. Bir de Alan Wake 2 yanlış hatırlamıyorsan 2 defa iptal edilip tekrar başlandı şu an ne oldu kimse bilmiyor.
Quantum Break, cok sevilmese de bu oyunu seven kitle vardı ve firmayı tok tutacaklarını da eminim. Quantum Break 2'nin cıkması cok cok daha muhtemel olmalı cunku Surprizbozan: Quantum Break Sonu Spolier cunku bu oyun resmen yarıda bitti ve oyunun sonu 2. oyuna zemin hazırladı.
. Firma 2. oyunun gelişim aşamasında olduğunu ve 2. oyunun cıkacağını soyledi (bir yerden tanıdık geldi değil mi?) yaklaşık 1 yıl once. Ancak Quantum Break 2 de Alan Wake 2 gibi tarihe gomuldu.
Microsoft Studio ve altında calışanları sadece Forza Horizon yapa dursun ve para kazanmaya calışsın, bu şirketlerin de yarın bir gun battıklarını gorsem, hayatta şaşırmam. Hep aynıları yapan, yenilik barındırmayan firmalar ezilmeye ışık tutmuş firmalardır. Bakınız: Telltale Games.
Son olarak şu yorumcunun dediği hoşuma gitti sizin de dinlemenizi oneririm.
Microsoft Studio'nun Quantum Break 2 ve Alan Wake 2'yi Unutmaları
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Microsoft Studio'nun Quantum Break 2 ve Alan Wake 2'yi Unutmaları