Dark Souls serisi ebediyen bitti mi?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Dark Souls serisi ebediyen bitti mi?
-
15-10-2022, 17:02:30Hicbir zaman hikayesini direk olarak anlatmayan bu serinin son oyunu -Dark Souls 3- 2016'da cıktı. Fantastik ortacağ ve bu tip hikayeleri seven benim icin bu serinin bitmesi tam bir husran oldu. Hayır, ben devam oyunun gelmediği icin husrana uğramadım. (Aslında cıksa da hayır demem) Beni veya oyunu hikayesi icin oynayanları cevapsız sorular ve sadece teorilere yalnız bıraktıkları icin husrana uğradım. Oyun ilk cıktığından beri yavaş yavaş ilerleyerek her mekanı ve NPC'leri inceledim. Bir bolgedeki butun duşmanları oldurdukkten sonra ilerlemek yerine inceledim. Buna rağmen hala cevabını bulamadığım sorular var. Orneğin alttaki resimde sol tarafta ici boş Lorthic Knight zırhları var. Peki neden bunların ici boş, bu sorunun kesin cevabı yok. İşte bu beni hem uyuz ediyor hem de uzuyor. Buna care olarak ilk uc oyunda bizi gozlemleyen birini yonetme imkanımız olan, daha cok sinematik bir oyun oynamak bence cok zevkli olurdu. (He bir de Dark Souls 2 fragmandaki grafikleri olsa... Ohh) Hem bu tur bir oyun Souls serisine yeni başlayanlar icin cok iyi olur. İlk ateş nedir, nasıl ortaya cıkmıştı, hollow nedir, Gwyn kimdir gibi onemli sorulara yanıt veren ve detayları da es gecmeyen bir oyun... Sizce fazla mı abarttım ? [emoji3] Umarım Miyazaki abimiz Souls serisini tamamen bitirmez ve Souls serisi unutulmaz.