Benim gibi gameplay videosunu 15-20 kere izleyenler var mı? 3 yıldır bekliyorum kendisini. Sizin oyun hakkında şu anki duşunceleriniz neler? Gozunuze carpan bir detay, beğendiğiniz veya beğenmediğiniz kısımlar hangileri?

+ Sahne gecişlerinde yukleme ekranı yok. Firmaların uzun zamandır vadettiği yaşayan dunyayı gorebiliriz.
+ Şehir dizaynı videodan gorduğum kadarıyla oldukca dar fakat bir o kadar da guzel.
+ İllegal siber parca alım satımları
+ Diyalog ekranları
+ Ring dovuşleri, eğlence salonları, defileler, burokrasi ve politika entrikaları.

- Oyun oynarken gorev tagları ve bilgilendirme mesajları cok fazla goze batıyor ama eminim duzeltecekler.

- olarak gorduğum en onemli şey FPS olması. Tamam herkes bundan şikayetci klişe gibi oldu ama gercekten tamamen FPS olması bana sacmalık gibi geldi. Dar alanlarda otomatik FPS moduna gecip şehrin icerisinde TPS acısından oynayabilirdik. Karakter oluşturma ekranı cok ayrıntılı olacak diyorlar FPS diyorlar sonra. Millet şikayet edince, merak etmeyin karakterinizi bol bol goreceksiniz diyorlar. Sonra bir Gameplay videosu hooop araya sinematik girince bile FPS acısındayız.

Siz ne duşunuyorsunuz?