Yerel fiyatlandırma bu muydu pek anlayamadım. "Microsoft Game Pass'i", Epic ve Steam kur sabiti, Razer Gold kur sabiti gibi uygulamalar uzerine bu fiyatlandırma pek de fiyatlandırma gibi gelmedi bana. Hele ki Microsoft bu firmayı satın aldıktan sonra umutlar biraz yeşermişti ama kimse bir oyuna 600TL veremez. %50 indirimde 300TL de veremez. Vermemeli...
Bu yerel fiyatlandırma konusu Rusya'da 60 euro= 2000 ruble yapabiliyorsa Arjantin'de bilmem kac pezo yapabiliyorsa Turkiye'de de bana gore 60 euroluk bir oyunu 300-350TL yapabilmeli. Biz Rusya'dan ve Arjantin'den veya Ukrayna'dan daha fazla iyi sisteme sahip muşterileriz -TR olarak- ve gercekten gerek CoD gerek WoW oyuncuları olarak azımsanamayacak kadar az bir kitle değiliz. Bu oyunların oynanmama nedeninin sadece ucretten oturu olduğunu duşunuyorum.
Bilmem siz ne duşunuyorsunuz sizce bu fiyatlandırma yeterli mi?

Ayrıyeten ulkemizde WoW ve CoD'un varlıkları bilinmiyor bile artık. Guzel bir fiyatlandırma ile hem reklamı olur hem oyuncu sayısı arttığından dolayı ekstra odeme sayesinde daha fazla satış gercekleştirir. Cok basit bir denklem.