AirportPRG v1.5.8 PARA HİLELİ APK, havaalanı yonetim ve işletme oyunlarını seven hocalarım icin guncel surumunu ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Haug land firmasının ustlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz bolumlerde havaalanını, ucakları ve yolcu transferleri en iyi şekilde yonetmek, ucuşları sağlamak ve gorevleri tamamlamaktır. AirportPRG icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, ucuşlarınızı hızlandırıp, ucakları rahatca kullanabilirsiniz. Farklı yıllara – donemlere ait ucaklar, zor gorevler, yolcular – yukler ve dahası sizleri bekliyor. AirportPRG v1.5.8 surumunde hata duzenlemeleri ve ara yuz iyileştirmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. AirportPRG Play Store ’da 10.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Hile hakkında : oyunda paranız harcadıkca artar.
AirportPRG v1.5.8 MOD APK İNDİR – 140MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
Kurulumu AirportPRG v1.5.8 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
AirportPRG 1.5.8 para hile apk : oyun icinde paranız harcadıkca artar.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.