dilek cakır yardım kimdir, dilek cakır muge anlı, dilek cakır yardım son dakika

Bu sabah Atv de yayınlanan Muge Anlı'ya katılan Dilek Cakır'ın sozleri tum yurekleri dağladı. Onun acısını derinden duymanız ve paylaşmanız icin bir kadın, yada anne veya erkek olmanıza gerek yok insan olmanız yeterli..

Bir evlat ozellikle annelerin en değerli varlığı ve hazinesidir. Onun tırnağına zarar gelse sizin canınız yanar... O kadar buyuk emeklerle buyutuluyor ki bir evlat.. Canından ve kanından bir parca olan evladını kaybeden annelerin yureğin de o ateş hic sonmez.

İstanbul Maltepe de yaşayan Dilek Cakır' da o yureğinde ki ateşin hic sonmeyecek annelerden biri.. Nasıl sonsun ki iki minicik meleğini aynı anda kaybetti bu anne.. Elif Mina henuz 3 yaşındaydı ve 2 yaşında ki Miray Hira daha kucucuk bir melekti. Ve onlar oz babaları tarafından pompalı bir tufekle vurularak olduruldu.

Ali Yardım iki kızını vurup oldurdukten sonra kendisi de intihar etti. Bu kucucuk iki yavruya hatta oz yavrusuna kıyacak kadar nasıl bir zihniyette olabilir ki insan( ozur dilerim insan dediğim icin)

Psikolojik sorunları olan kocasından yıllardır şiddet goren Dilek Cakır, etrafında ki en yakın akrabalarından ve ailesinden destek gormediğini ve bu konuda herkese cok kızgın olduğunu acıkladı.

Muge Anlı'ya katılarak ilk kez konuşan acılı annenin sozleri ise yurekleri dağladı.

Muge Anlı'nın programına bir cok sayıda kadın aynı şikayet ile bağlantı. Sesi kısık olan Dilek Cakır ilaclar ile ayakta durduğu halde, programa katılan kadın kullanıcılara kesinlikle yılmayın vazgecmeyin şeklinde telkinlerde bulundu. Allah, hic kimsenin başına boyle bir acı vermesin. Buna harkes gibi ben de amin diyorum. Sadece bununlaka kalmamalı Devlet Erkanı tarafından, bu tur davalar ile karşı karşıya kalınmaması icin gerekli hukuki tedbirlerin kesinlikle alınması gerekiyor.

Ozellikle Programa katılan kişiler ellerinden geleni yaptıkları halde devlet tarafından koruma ya da dava ile ilgili yardım yapılmadığını savunuyorlar, " Adamın cocuğu nasıl gormesin " şeklinde hakimlerin bile yaklaşımı olduğunu ifade eden bir cok katılımcı oldu. Yani bu insanın da iki yavrusunu katleden bir baba idi ustelik surekli de tehtit ediliyordu. Yazık gercekten ulkemizde bu tur durumların olmasını hazmedemiyorum. Kadınların oldurulmesi hala ulkemizde birinci yara iken şimdi de sıra cocuklara mı geldi? Sizce sevgili melekler bu tur şeylerin olmaması adına neler yapılabilir yorumlarınızı lutfen esirgemeyin.