Arkadaşlar benim gibi bu oyunu bekleyenlerin olduğunu varsayarak bu konuyu acıyorum. Bildiğiniz uzere şuan pre-order olarak satışta ve eylul ayında erişilebilir olacak, pre-order alanlar birkac hafta onceden erken erişim sağlayabilecekler ve steam'de gosterildiği uzere bonus olarak bir şeyler kazanacaklar. Şimdi akıllarda ki asıl soru sistem gereksinimleri ne olacak acaba? bu soruyu bende kendime soruyorum cunku oyunun satışa cıkmasını uzun surelerdir bekliyorum fakat sistemimden dolayı korkuyorum eğer on satışta alıp da oynayamaz ustune de param giderse diye. Oyunun steam sayfasında herhangi bir sistem gereksinimi acıklanmadı ve şuanda resmi bir sistem gereksinimi acıklaması yapılmadı. Bu konuyu acmamda ki asıl amac bilgili kişilerin oyunun ihtiyac duyacağı sistem gereksinimlerini tahmin edebileceğini duşunmem. Bildiğiniz uzere insurgency: sandstorm gameplay videolarında grafikler cok ust duzey durmuyordu yine ilk oyunu andırıyordu. Bu yuzden şu soruyu sormak istiyorum insurgency'nin ilk oyununu yuksek grafik ayarlarında oynatan bir bilgisayar yeni cıkacak olan insurgency: sand storm oyununu duşuk-orta ayarlarda rahatlıkla oynatabilir mi?
Steam satış sayfası: Save 10% on Insurgency: Sandstorm on Steam
Resmi olmayan sistem gereksinimi sayfası: Insurgency: Sandstorm Sistem Gereksinimleri [PC]
Insurgency: Sandstorm pre-order satışta
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Insurgency: Sandstorm pre-order satışta