Sevgili Melekler, pek duymaya alışmadığımız, alışmak istemediğimiz haber Antalya'dan geliyor. Elif isminde 20 yaşındaki bir kadın, Kocası Bahattin'in evi terkederek memleketine donmesi uzerine durumu kabullenemiyor. Buraya kadar her şey normal ama sonra kadın bunu hic bir şekilde kabullenmeyip, Eşi Bahattin'e gozdağı vermek icin " Ben İntikamımı Boyle Alırım " diyerek iki cocuğuna dunyayı zindan ediyor. Sitemizin Gebelik bolumunden binlerce kadın bebek sahibi olmak icin her turlu soruyu bizlere yonelsin Rabbim bana nasip et desin Bu kadının yaptıklarına diyecek bir şey bulamıyorum. Allah Senin Gibi Kadının..... Devamını haber sonrasında sitemize kayıt olmadan yorumlarınız ile okunabilecek ve yayınlanabilecek şekilde iletirseniz yayına alırım.

Olay, Irak'ta bulunan dedenin, Elif D.'nin cocuklarını dovme goruntusunu polise ulaştırmasıyla ortaya cıktı. Goruntuleri ihbar kabul eden polis, dun akşam Kepez ilcesindeki eve operasyon duzenledi. Evde kimseyi bulamayan polis, Elif D.'nin cocuklarıyla hastanede olduğunu belirledi. Kepez Devlet Hastanesi'ne giden polis, burada tedavi goren Y.'nin yanında olan Elif D.'yi gozaltına aldı. Anne Elif D. ve buyuk oğlu J., polis merkezine goturuldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Elif D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Resmi Gormek İcin Tıklayınız

'İNTİKAMIMI BOYLE ALIRIM'

Polisin delil olarak el koyduğu goruntulerde, anne cocuklarını dovuyor. Bu sırada da eşi Bahattin D.'ye hitaben, "Bak goruyorsun cocuğunu ağlıyor. Ne yemek yemiş, ne altını acmışım. Hele gel evimin haline bak. Bak bak, gordun nasıl ağlıyor" dediği duyuluyor. Kadın, kucuk oğlu Y.'yi tokatladıktan sonra ise "Babanız yapıyor. Ama benim yapabileceğim bir şey yok. İkinci cocuğuna geliyorum. Bak goruyor musun nasıl korkuyor. Bahattin yapıyor size bunu. Gordun mu intikamımı boyle alırım. Benimle iyi gecineceksin. Seni tehdit ediyorum. Oldururum, gebertirim" diyor.

Resmi Gormek İcin Tıklayınız

Değerli misafirlerimiz ve segili melekler, Videoları da var ama ben sorumlu yayıncılık gereği ne izledim ne de buradaki sitemden yayınlamayı duşunuyorum. Şimdi yorumlarınızı alalım. Lutfen kızlar, yayınlanabilir şekilde yazın ki yayına alabileyim.

Allah Boyle Annelerin belasını versin demeden de gecemiyorum. Benimde evlatlarım var ve yureğim bu tur şeylere asla ama asla dayanmıyor.