Herkese merhaba. Kapandığından bu yana neredeyse 3 sene oldu. Coğumuz boyle bir oyun daha gelmeyeceği icin yakınıyorduk, ki gelmedi de. Gecenlerde rastladığım bir videoda gordum. SoapBox Race World Hostluk yapıyor, kucuk bir developer grubu ile oyunu hala oynayabiliyorsunuz. Her hafta Launcher'a guncelleme geliyor, ellerinden geldikce oyunu duzeltmeye ve geliştirmeye calışıyorlar. Şu ana kadar 4 server var, umarım zamanla artar. Bildiğim kadarıyla sadece 2 kişi bir yarışta bulunabiliyor, 3. veya 4. kişi olduğunda yarışda sorun oluyor. Senkronizasyon sorunları var ve achievement, arkadaş eklenmeme gibi durumları var. Kartlardan cıkan skill, parcalar vesaire de inventory'e eklenmiyor ancak bunlar kesinlikle sorun değil. Oyunun gelişim sistemi eskisinden cok daha iyi, EA'dan cok daha iyi yurutuyorlar işi. İşin garip kısmı oyun gittikten sonra herkes değerini anlayınca tekrar acıldıktan sonra cok buyuk bir kitlesi oldu. Surekli git gide artan ve yaygınlaşan oyuncu kitlesine sahip. Aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz. Oyunu ozleyenler indirip baksın. Freeroam, offline ve online (2 kişilik sadece) yarışlar sorunsuz. Team Pursuit yok sadece bildiğim kadarıyla, oynanmıyor. Onun haricinde normal Pursuit var. Oyunda bir kac Turke rastladım diye tam sevinecektim ki birbirlerine kufretmeye başladılar genel chat uzerinden. Ne diyeyim yabancılar daha dost canlısı ve muhabbete yatkınlar. Oyunda şu anlık sorunlar kesinlikle ileride cozulur, ornek olarak Facebook uzerindeki sayfasından guncellemeleri ve testleri paylaşıyorlar. Oyunu beğenmeseniz bile etrafta gezinip nostalji yapmak herkesin hoşuna gider.
https://www.facebook.com/SoapBoxRaceWorld/

Version & Download - NFS: World Offline