INTERIOR/NIGHT'ın orijinal interaktif dramasında otuz yıl boyunca iki ailenin birbirine karışmış hayatlarını keşfedin. 1998'de planlandığı gibi gitmeyen bir soygun ile başlayan karakterin hayatı, yaptığınız secimlere bağlı.

İlk piyasaya surulme tarihi: 19 Temmuz 2022.
Geliştirici: INTERIOR/NIGHT.
Yayıncı: Xbox Game Studios.
Turler: Etkileşimli film, Macera.
Platformlar: Xbox One, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows.

Turkce dil desteği ve alt yazı mevcut oyunda arkadaşlar. Oyunu almak isterseniz 184TL Steam'den alabilirsiniz arkadaşlar aşağıya linki bıraktım goz atabilirsiniz.

As Dusk Falls on Steam Explore the entangled lives of two families across thirty years in an original interactive drama from INTERIOR/NIGHT. Starting in 1998 with a robbery-gone-wrong, the character's lives depend on the choices you make.
store.steampowered.com

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit versiyon 1903 veya daha yuksek işletim sistemi. İşlemci: Core i3 2120 (3.30 GHz) veya eşdeğer GTX 750 TI (2GB) veya eşdeğer . Bellek: 8 GB RAM. ONERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit versiyon 1903 veya daha yuksek işletim sistemi. İşlemci: Core i5 7400 (3.00 GHz) veya eşdeğer GTX 980 (4GB) veya eşdeğer. Bellek: 16 GB RAM.

Surprizbozan: A Dusk Falls oyun resimleri

İnceleme videosu: