Merhaba arkadaşlar, ben 2014'ten beri neredeyse hic oyun oynamadım. 2012-2013 yıllarında da Tomb Raider ve Hitman Absolution'u hatırlıyorum kararsız kalıp oynamadıklarım icinde. En cok beklediğim oyun Batman Arkham Knight idi ancak o da ertelenince oturup sadece GTA 5 oynayıp bitirdim.
Gecenlerde de butun guncellemeleri kurulu şekilde oynamaya calıştığım Far Cry 4'u bilgisayar kasınca biraz temkinli olmaya başladım. Far Cry 3'u cok beğenmiştim fakat yenisini bilgisayar kaldırmadığı icin yine oynayacak bir şey kalmadı.
Call of Duty serisinin son iki oyununu oynamadım onlarda da kararsız kaldım acaba iyi midir ozellikle hikaye sunumu acısından. Shadow of Mordor'u da cok merak ediyorum ancak sanırım zar zor acıyor onun icin de kararsız kaldım. Witcher evrenine de cok yabancıyım fakat yeni oyununu cok merak etmeme rağmen indirmeye gozum yemedi cunku o da bayağı bir kasıyor gibi gorunuyor izlediğim videolardan baktığım kadarıyla.
Malum AKK varken ne indireceğime zor karar veriyorum. Konuyu da buraya acıyorum cunku daha cok aksiyon oyunları ve hikayeleri guzel olan oyunlar arıyorum. Oyunların cok guncel olmasına gerek yok guzel olsun yeterki. Size de biraz yardımcı olmak icin oynadığım bazı oyunları ve sistem ozelliklerimi de yazacağım. Onerileriniz icin şimdiden cok teşekkurler.
Sistem Ozellikleri:
İşlemci: Intel Core i7 3610QM GPU: Nvidia GT 650M GDDR5 2GB Ram: 8GB OS: Windows 10 Pro 64-Bit Oynadığım bazı oyunlar; Crysis serisi, Battlefield 3-4, Far Cry 3, The Walking Dead Telltale Games, BioShock serisi, Gta 4-5, Mafia 2, Max Payne serisi, Just Cause 2, Darkness 2
GT 650M İcin Oyun Onerisi
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- GT 650M İcin Oyun Onerisi