Steam oyunlarına ucretsiz sahip olabilirsiniz. Bunun icin sadece reklamını yapmaya calışan firmaların, ucretsiz dağıttığı oyunlar icin olan proseduru izleseniz yeterli olacaktır. Oyun aralığı genel'de 3-70 TL kadar cıkmaktadır.
Kaliteli oyunların hediye olarak verilmesi genelde yılda 4 kezden fazla olmaz. Yaz ayının da geldiğini duşunursek onumuzdeki donem'de guzel oyun kodları sizleri beklemekte.
Ben size oyun dağıtan sitelerden cok, bu siteleri bunyesinde barındırarak acıklama yapan bir siteyi vermeyi tercih ediyorum. Hem oyun hediyeleri acıklandığında daha kolay erişim sağlarsınız.

Free Steam Games • r/FreeGamesOnSteam

Bu adresten aktif olarak hediye dağıtılacak oyunları alabilirsiniz. Eklemeden gecemeyeceğim, bu tarz yerlerde problem ne kadar az yaşansa da, Steam telefon aktivasyonu olmayan kullanıcılar buraları tercih etmesin. Art niyetli bir kullanıcı oraya konu acıp Steam yada benzeri bir forum yonlendirme yaparak Steam bilgilerinizi calabilir. Benim başıma daha once boyle bir şey gelmedi, ama ne kadar guvenlik zaafiyetiniz varsa, olma olasılığı o kadar fazla olur. Telefon aktivasyonlu Steam hesapları herhangi bir şekilde calınamaz. Lutfen hediye olarak verilen linkleri iyi kontrol edin, oyun satan bir firmaya mı yoksa amator bir websitesine mi aktarıldığınızı iyi tayin edin.

Resimde gormekte olduğunuz 333 adet Steam oyunun, 250 tanesini ucretsiz şekilde sahip oldum.

Ucretsiz oyun kodları , ilgili kodları kullanan arkadaşlar, lutfen aldım şu oyun cıktı gibisinden mesaj yazarlarsa sevinirim.

Herkese bol eğlenceler...

HJZAI-Y04D5-C8GH7
2Z3ZA-FZJR5-BLJVH
454TW-KTXNY-IDW3N
ZH24I-Y2WMG-A87Q2

Dosya Ekleri Steam hhghh.jpg 140,8 KB · Goruntuleme: 358