Tactile Wars v1.7.9 PARA HİLELİ APK, savaş, strateji ve hızın onemli olduğu oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını ANKAMA GAMES firmasının ustlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız mini askerler ile bulunduğunuz savaşa alanı icinde karşınıza cıkan tum duşmanları yok etmek ve bolumleri tamamlamaktır. Tactile Wars icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli sunuyorum bu sayede rakiplerinize karşı daima ustun olabilir, yenilmez olup gorevleri tamamlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen mucadeleler, ozel yeteneklere sahip mini savaşcılar, savunma sistemleri, tuzaklar ve dahası sizleri bekliyor. Tactile Wars v1.7.9 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Tactile Wars Play Store ’da 175.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

BİLGİLENDİRME : hileyi kullanabilmek icin kurulum kısmındaki acıklamayı okuyunuz.
Tactile Wars v1.7.9 MOD APK İNDİR – 124MB
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
YEDEK LİNK
Kurulumu Tactile Wars v1.7.9 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tactile Wars 1.7.9 para hile apk : oyun icinde eğitim modunu takip ederek oynayın, paranız sınırsız olacaktır.
Tactile Wars 1.7.9 yetenek hile apk : oyun icinde tum yeteneklerinizi seviye beklemeden geliştirebilirsiniz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.