Steel And Flesh v2.0 PARA HİLELİ APK, strateji, savaş ve yonetim oyunlarını seven hocalarım icin guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını VirtualStudio firmasının ustlendiği Android platformunun unlu oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız kahraman ile bulunduğunuz geniş topraklar uzerinden işgaller yapmak, rakiplerinizle mucadele etmek, askerlerinizi toplamak ve topraklarınızı genişletmektir. Steel And Flesh icinde yaşanana maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız yetenek puanı hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahları, ekipmanları satın alabilir, istediğiniz kadar askere sahip olabilirsiniz. Bitmek bilmeyen mucadeleler, onlarca silah, zırh, savaş aletleri, askerler ve dahası sizleri bekliyor. Steel And Flesh v2.0 surumunde yeni ortamlar, detaylı karakter-ordu duzenlemeleri, gorevler eklenmiş olup hata duzenlemeleri yapılmıştır. TURKCE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Steel And Flesh Play Store ’da 50.000 ’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Steel And Flesh MOD APK
KURULUMU Steel And Flesh v2.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Steel And Flesh 2.0 asker hile apk : oyun icinde rahatca asker toplayabilmek icin karakter geliştirme yani alt menude bulunan Player – Level kısmına girin ve leadership yani liderlik ozelliğinizi geliştirin, asker kapasiteniz artacaktır. (oyuna 500 yetenek puanı ile başlarsınız)
Steel And Flesh 2.0 yetenek puanı hile apk : oyuna giriş yaptığınızda yetenek puanı miktarına bakmanız yeterlidir.
Steel And Flesh 2.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.