Giresun'da yaşanan garip kazanın şoforu konuştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Giresun'da yaşanan garip kazanın şoforu konuştu
-
15-10-2022, 14:24:59Giresun'un merkez ilcesine bağlı Gazi Caddesi'nde dun akşam saatlerinde tuhaf bir 'kaza', guvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda, bir yayanın otomobile carpıp ardından kendini asfalta attı. Cevredeki vatandaşlar ve aracın şoforu seferber olup yaşlı adama yardım etmeye calıştı. Olayın ardınan acıklamalarda bulunan otomobil sahibi Levent Erener, karşıdan karşıya gectiğini zannettiği yayaya eliyle "gec" işareti yaptığını belirterek şu sozleri kaydetti: "Ama adamın kafası ne demişse kaputun ustune yaslandı. Ben de rahatsızlandı zannettim, hani kalbi, sarası var diye. Duşunce, aşağı inince alkollu olduğunu anladım. Zaten polis memurları da beni gonderdiler, kendileri ambulans cağırdılar." Giresun'da yayanın carptığı otomobilin surucusu olayı anlattı "Alkol kokusunu alınca anladım" Erener, yaşanan olay karşısında şaşkınlık icinde olduğunu belirterek, "Arabanın icinden korna caldım da senaryo farklı cıktı. Rahatsızlığı var zannettim de alkol kokusunu alınca anladım neyin ne olduğunu." ifadelerini kullandı.
AA'dan edinilen bilgilere gore; sosyal medyada gundem olan videoları sabah gorduğunu soyleyen Erener, "Şaşırdım. Hani bu kadar kucuk bir olayın bu kadar Turkiye capında yankı bulacağını hic hesaba katmadım." dedi.