Ben 10 Piskoposun Gazabı v1.0.1 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler uzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dunyaca unlu cizgi dizi kanal Cartoon Network ustlendiği aksiyon, macera ve strateji oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini duşunduğu mukemmel bir oyundur. Amacınız kontrolunu sağladığınız Ben 10 ve Rook karakterleri ile bulunduğunuz bolum icindeki tum yaratıkları yok ederek bir sonraki goreve gecmektir. PİSKOPOS’UN GAZABI icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz ekipmanları satın alabilir, karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz… Onlarca zorlu gorev, tehlikeli duşmanlar, Ben 10 en guclu silahı omnitrix ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Ben 10 Piskoposun Gazabı Play Store’da 6.50TL’dir 2.100’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Ben 10 Piskoposun Gazabı v1.0.1 MOD APK İNDİR – 11MB
Ben 10 Piskoposun Gazabı v1.0.1 SD DATA İNDİR – 153MB
Kurulumu Ben 10 Piskoposun Gazabı v1.0.1 SD DATA dosyamızı indirip rardan cıkaralım “com.turner.wrathofpsychobos1” ve android/obb klasorune atalım. (obb klasoru yoksa siz oluşturun)
Ben 10 Piskoposun Gazabı v1.0.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Ben 10 Piskoposun Gazabı 1.0.1 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Ben 10 Piskoposun Gazabı 1.0.1 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
UYARI : oyuna giriş yaptığınızda “CONTINUE” butonuyla devam edin, “NEW GAME” derseniz hileli olmaz.

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu icinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun acılmayabilir.