Ben 10 Xenodrome Plus v1.0.6 PARA HİLELİ APK, aksiyon, macera ve dovuş oyunlarını sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini duşunduğum yapımcılığını TurnOut Ventures studyosunun ustlendiği Ben 10 kahramanları ile mukemmel vakitler gecirebileceğimiz bir oyundur. Amacınız kontrolunu sağladığınız Ben 10 Xenodrome kahramanları ile bulunduğunuz bolum icindeki rakiplerinizi bir guzel pataklayarak gorevleri tamamlamaktır. Ben 10 Xenodrome Plus icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz karakterleri satın alabilir, istediğiniz kadar ozel yetenek kullanabilirsiniz. Bitmek bilmeyen savaşlar, guclu rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Ben 10 Xenodrome Plus v1.0.6 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Ben 10 Xenodrome Plus Play Store’da 111.000’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Ben 10 Xenodrome Plus v1.0.6 MOD APK İNDİR – 53MB
Kurulumu Ben 10 Xenodrome Plus v1.0.6 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Ben 10 Xenodrome Plus 1.0.6 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.