Nerf Energy Rush v1.2 PARA HİLELİ APK, sonsuz koşu oyunlarını seven hocalarımın kesinlikle denemeleri gerektiğini duşunduğum yapımcılığını dunyaca unlu oyuncak markası Hasbro Inc. firmasının ustlendiği mukemmel bir oyundur. Amacınız kontrolunu sağladığınız karakter ile bulunduğunuz yol uzerinde ilerleyerek engellere takılmadan yuksek puan toplamaktır. Nerf Energy Rush icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz karakteri secebilir, istediğiniz ozel yetenekleri geliştirip kullanabilirsiniz… Bitmek bilmeyen uzun yolllar, tehlikeli engeller ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Nerf Energy Rush Play Store’da yeni olduğu icin pek indirilmesi yoktur.
Oyunumuzdan Goruntuler
Nerf Energy Rush v1.2 MOD APK İNDİR – 55MB
Kurulumu Nerf Energy Rush v1.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Nerf Energy Rush 1.2 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda eğitim modundan sonra paranıza bakmanız yeterlidir.
NOT : eğitim modu bittikten sonra yuksek miktarda para ve puan kazanırsınız dolayısıyla fazlaca seviye atlarsınız bu aşamada oyunu bir defa kapatıp acın.
UYARI : Cihaz surumunun minimum Android 4.3+ uzeri olması gereklidir.